Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla vill till himlen?

Jag tycker om Timbaktu idag
Han fångar känslan direkt
och säger det som jag har tänkt
men inte kunnat sätta ord på

För det är ju så..
Man vill ha allt
bara ta och ta
Aldrig ge och ge?
Att äta kakan
men ändå ha den kvar
Girighet,girighet
Hur blev det så här?

Men det finns ändå hopp
Om goda människor höjer sina röster
Jo,jag tror jag väljer att vara positiv




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-19 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta