Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varje dag publicerar jag en ny dikt på http://ipoesi.blogspot.com Den här till exempel publicerades den 18 februari.


Till dig

I minus tio hänger hundens skall
kvar i luftens iskristaller

vinterns avhuggna ljud
försvinner tidigare än väntat

tankarna är vitare
svårare att hitta
i den stränga kylan

men vissa klara dagar
stiger ett ljust dis
ur viken

det ligger en kvarglömd sommarmorgon
i det kalla vattnet




Fri vers av Ylva Björnström
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-20 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylva Björnström
Ylva Björnström