Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som rosenblad

När lager efter lager
faller undan

som rosenblad

en doft som blir ett minne
av en färg

en smekning av din hand
som blir ett tåg
på väg bort

dagarna på kö
som tar livet
med sig i flykten




Fri vers av Ylva Björnström
Läst 314 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-04 20:21



Bookmark and Share


  Aftonvännen
väcker tankar om livet

men vart finns energin
2010-05-04

  Suzy med punkterna
Smekande ömt skrivet men din text andas också en viss sorg... mycket fint!
2010-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Ylva Björnström
Ylva Björnström