Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släppa..

Känslan i mig
oavsett god eller ond
accepterar jag
för att kunna
ta rädslan i handen
och hoppa...




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-20 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra