Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Accept

Kyss känslan
som en älskade
se den som min,
min enda sanning
här och nu
för att sen
släppa den
i papperskorgen
och
slippa den..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-20 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra