Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fågeln


Fågeln gillar vi
fågeln är jättefin

fågen kan göra massa
saker men se upp för

fågelbajs




Fri vers av Saga2000
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-20 19:20



Bookmark and Share


  Plusochminus
Underbar text:)
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Saga2000
Saga2000