Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag är en sån dag

Benen är för trötta, kroppen för tung
Lealös balans mellan levande och död
Marken gungar, svingar fram och tillbaka mellan ångest och glädje

Dansande prinsessa på ångande vatten

Leendet brister, försvinner ibland
Ögon blundar när dom inte vill se mer
Fint bli fult, men sorg kan också vara vackert, ibland

Orkar inte vara vaken, men inte heller sova
Som att leva i en bubbla och inte kunna ta sig ut
Dåliga dagar kommer, bryter ner allt som är uppbyggt

Dansande prinsessa på ångande vatten

prinsessan gömmer sig
och jag
tar ett kliv bort från livet

Idag är en sån dag då allt rasar
Imorgon måste allt byggas upp igen




Fri vers (Fri form) av Neesy
Läst 324 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-02-20 22:58



Bookmark and Share


    Amor vincit omnia
bra formulerat om tuffa dagar.

Kom ihåg: säger du nej till de jobbiga känslorna, säger du i princip nej till hela livet. För man kan inte välja att känna enbart bra känslor, då känslor inte är något vi styr över.
2010-02-20

  firefire
fin dikt om otroligt jobbiga dagar! Bra skrivet av dig!
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Neesy
Neesy