Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havregrynsgröten

 

havregrynsgröten;

nödvändig som snökaos

och lika svårsmält

 

 




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-21 09:02



Bookmark and Share


  ajajmannen
prova göra den på fiberberikade havregryn!
mycket bra!
2010-03-05

  peter markurth
bra
2010-02-22

    ej medlem längre
Ju äldre man blir, desto oundgängligare blir havregrynsgröten ...
2010-02-21

    papillon
Havregrynsgröt ger
människan gott samvete
och skinn på näsan
2010-02-21

  Per Rydberg
Haikukommentar

fat med gröt och mjölk
grundläggande för dagen

fast snö så ler jag
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP