Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krogkväll

Mycket folk,
musik
disco, liveband
hög ljudnivå
HÖGRE.. HÖGT…
Papperstuss i örat
dansar, hoppar i
musikvibbarna,
men…
tussen
sitter bergfast
är i ett vaccum
många dagar…
Vårdcentralen,
doktor med krokodiltång
får ut ”stor” tuss
befriande skönt
att höra igen..
Nu finns öronproppar
i min rygga..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-21 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra