Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att behöva och behövas


Hit igen

Jag går i moll och mörker
Du är hungrig och fryser
Jag föder och värmer dig
Du lyser med din sång

Så hittar vi hit igen




Fri vers av Kinich Ahau
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-21 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kinich Ahau
Kinich Ahau

Senast publicerade
Hit igen
Du bjuder
* Se alla