Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu hörs inga skratt längre

Vi trodde vi kunde bygga broar
över alla problem och alla misstag
men vissa saker kan inte glömmas

Som när du skar upp min hud med ett
säkert snitt från ögonens spegel
till hjärtats skörhet

Vi trodde att vi skulle överleva
men innerst inne visste jag
att det redan börjat blöda
i oläkta sår

(tystnad)
Nu hörs inga skratt längre




Fri vers av Sandra Sörlöv
Läst 494 gånger
Publicerad 2005-11-01 17:59



Bookmark and Share


  Gizela Svensson
Jag vet inte vad det är med denna som får mig att fastna så, den känns bara så otroligt välskriven. Men jag skulle vilja skicka ner 'ett' i första raden, andra stycket till raden under -just a feeling från mig.
2005-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Sörlöv
Sandra Sörlöv