Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagg i rampljus

Deras vilda färd
nedför ängens grässtrån
kyler markens jord
då de landar stilla

Solen vaknar sakta till liv
stiger leende ur dimmig horisont
daggen gnistrar glimmande
skickar reflexer mot himmelen

De lägger kylig bädd
kring försiktigt tassande
nakna barnafötter
somnar om igen vid dagens ankomst




Fri vers av Sandra Sörlöv
Läst 682 gånger
Publicerad 2005-11-17 14:43



Bookmark and Share


  Dan Linder
Ord som gör avtryck och som smakar alldeles delikat. Vykortsvacker utan att bli sentimentalt suddig i kanterna.
2005-11-26

  Nils Sondefors
Poetiskt och vackert beskrivet; bra behandling av språket och och skrivet med en stil som jag tycker om...
2005-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Sörlöv
Sandra Sörlöv