Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går aldrig att springa ifrån livet

Vi tror ibland att vi
kan springa ifrån livet
Kanske stanna
efter några år
pusta ut och leva

Men sanningen är den
att livet alltid
hinner ifatt oss


... och du sprang som om
livet kvävde dig
sakta med säkert
Men det var försent
redan innan du ens
börjat

och du gav upp ett tjut
av vanmakt
dina ögon snurrade
i sina hålor

du föll
ja, du föll
som en sten
och reste dig aldrig igen


Vi tror ibland att vi
kan springa ifrån livet
Men det går inte
det går
aldrig




Fri vers av Sandra Sörlöv
Läst 520 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-01 18:03



Bookmark and Share


  The Stargazer
Ämnet är inte orginellt direkt (att försöka springa ifrån livet), men det är ett sånt där ämne som det kan skrivas hur mycket som helst om egentligen. Och du gör det bra - det är välformulerat och radbrytningarna är perfekta. Dina ord når verkligen fram till (och ända in i hjärtat på) läsaren.
2005-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Sörlöv
Sandra Sörlöv