Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du Är......Hudnära kroppsnära, mentalt nära......

Nära huden
På huden
Inuti huden

Överallt
Vill jag ha dig

Slingrande
Strömmande
Hettande

Jag vill ha dig
Överallt

På hela mig
Nära mig
I mig

Alltid




Fri vers av Kaffemugg
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-22 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaffemugg
Kaffemugg