Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ode till John Keats

Han beskrev kärleken
mycket klart
Beundrade skönhet
för dess egen skull
Kände han kanske på sig
att jordelivet skulle bli kort?
Blott tjugosex år vandrade han
över Englands hedar


Än idag förundras människor
över hur mycket han förstod
Poetens verk lever vidare
från generation till generation
Är inte det ett högsta betyg att få?
Hur man ständigt upptäcker något nytt
och glädjen över orden sprider sig




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-22 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta