Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Babels torn

Vi har olika språk
när vi pratar, tänker, känner
blir lätt missförstånd
om inte frågan om
förtydligande sker.
Stå på samma plattform
att förstå,
våra ord
som vi använder
i vårt tal, i vår skrift…

Jag vill ha samklang
med dig,
därför vill jag veta
hur du känner, tänker
för att se och känna
om jag får komma
in i din värld
eller inte…

Om inte..
önskar jag dig lycka i livet..
om…
blir vi lyckliga
tillsammans..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-22 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra