Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Jag är med dig, alla dagar intill tidens slut"


Jag skall vara med Dig!

när stormarna hotar

slå sönder din

farkost


när Dina segel är revade

och masten är

bruten


när Du inte ser land

för alla stormar som drabbat Dig:

då är jag med Dig, och står vid Ditt roder


och styr Din farkost med stark, allsmäktig hand!


Så vila Du - i tron på Mig - säger

JESUS, Din herde,

i Min famn!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-23 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld