Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tillgiven dikt om snö




Det vita som är svart, det mjuka som är hårt, det vita exkrementet

Ve den snö som faller idag, ve det hat som följer

ve den ondska som djupt i flingorna sig döljer

Bli ej lurad av den vita massa, den vill ingen väl

Den äter ditt sinne och gnagar på din själ

 

Give me sommar tack

 

//David




Fri vers av D.Blom
Läst 136 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-23 12:31



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Hahaha, ja du, jag känner apselut det samma inför den vita faran. Längtar till ljus så att jag nästan förtärs....
2010-02-24

    D.Blom
Skönt med lite medlidande människor. Ska ut på en joggingtur straxt men den lockar inte lika mycket som det brukade för ca 8 månader sen ;)

Bra att något tar upp jakten Mr Lidemann!! Ska själv ut och strypa en snövall eller två.

Rita: Jag fixade "inget", ha!
2010-02-23

  Mr Lindemann VIP
Jag gnager lätt på en snöängel
bankar skiten ur ett gruppmöte för snökristaller

jazzar själen från en istapp som brast
sedan jagar jag minusgrader och skjuter frosten i flykten
från snöhelvetet
2010-02-23

    ej medlem längre
En önskan som jag delar med dig!
Skulle inte det passa bra att ändra "inget"
till "ingen"?
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

D.Blom