Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små röda droppar

Hans blick skulle kunna döda
Med ansiktet förvridet i ett grymt leende
Små röda droppar rann lätjefullt
längs den starka hakan
De ropade mig till sig
och vad kunde jag göra
annat än lyda?
Kanske hade jag inget emot
de stygga pojkarna?
Faran lekte med mig
och jag ville leka med Faran
Kalla mig dåre,kalla mig naiv...

Med ett finger smakade jag
på de små dropparna röda
och förundrades...




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-23 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta