Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Madrassen

02:00 på madrassen i kollektivet:

Han fyller hennes kropp till bredden
Icke meningsfullt knull...
Men de orkar inte längre bry sig
Lever en minut i taget
Och förväntar sig inget
Nej,varken känslor eller hopp
De gör saker för själva sakens skull
Tårarna har torkat för länge sen...





Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-23 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta