Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar II

Livet ska grönska i den jag är
min kärlek växa smälta glaciär

Dygnets arbete skänka mig att le
sådden växa även när vi inte se




Fri vers (Fri form) av expose
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-23 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

expose
expose