Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden beskriver sig själv.


Styrka

Det krävs en ren psykisk styrka
för att få en sann fysisk styrka.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gald
Läst 837 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-24 09:54



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jaha
jodå
så kan det vara
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Gald