Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tapetserar mitt kylskåp

Jag tapetserar mitt kylskåp
med vårtecken
som jag klipper ur tidningar
och jag har börjat idag

VÅR I SIKTE -
FÖRSTA FLYTTFÅGELN HÄR

Det var på Ölands södra udde
som man sett en strandskata
som trotsat snön och kylan

När kylskåpsdörren
är färdigtapetserad
då är nog våren här på riktigt




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 536 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-24 10:44



Bookmark and Share


  Amorina
Nu fick jag lust att tapetsera mitt kylskåp!
Särskilt med en strandskata.
2010-03-10

  Kim VIP
Ja samma här! Men med uppiggande tidningsfoton i mintgrönt, rosa, orange(bl a en morotssallad)....
Varje vinter får jag färgsjukan! Målar väggarna lite här och var.
2010-03-01

  anits VIP
Vilken underbar ide, jag läste det också
i min tidning här, vi får hoppas at den
är här snart, våren
2010-02-24

    ej medlem längre
Vad påhittigt :-)
Får man härmas
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP