Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu tar det väl hus i helvete

förnekar, dementerar, ignorerar. skakar på huvudet, jag är inte sån ni förstår inte alls. jag är inte den. ni gnager er in i mitt liv likt en pest eller cancer, ingen vill ha era frågor eller påhittade svar. vad gjorde du då? vem var du med då? aldrig har jag talat öppet om det liv jag hade. varför? ingen har med det att göra. dom säger att jag förstörde det. dom säger att jag förstörde mitt perfekta liv. varför säger dom så? tänker du ofta på oss? tänker du ofta på garaget 3 våningar ner eller den där morgonen kl 8 som började med en promenad till polisen? kommer du ihåg alla dagar jag var ledsen, och du sa att du aldrig skulle såra mig? jag sårade dig. jag vet det.

förnekar, dementerar, ignorerar. skakar på huvudet, jag är inte sån ni förstår inte alls. jag har aldrig talat öppet om mitt dubbla liv.

jag sårade dig. jag vet det. jag är ledsen.




Fri vers av strawberryaid
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-24 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

strawberryaid
strawberryaid