Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa kvällar...




Nu och då

 

 

Om man erinrar sig när det var

som man ville det vore alltjämt

kan tillvaron nu tidvis te sig

som ett välment men uselt skämt.

 

 





Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-24 21:54

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
tackar för leendet mitt i misären
2010-02-25

    Bodil Sandberg
om man erinrar sig när det var
som man ville det vore alltjämt
kan tillvaron nu te sig jäla vrång
det hävdar jag bestämt*


allt gott i kvällen Calle
2010-02-24

  walborg
Jag blir alldeles rörd och tagen när Du skriver så fint om det som är nu - känner igen mig så innerligt väl.
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP