Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄPPSTIFTSNOMAD

hon skriver sin längtan med läppstift

hon skickar signaler med smink

och vill gärna vara en festis

som hilton, madonna och pink

det skvallrande hjärtat som bultar

ni minns väl novellen av poe?

sylfiden som varit en rulta

kan lura en del med sin show

men röntgenblick som är profetisk

ser bakom fasadernas prål

ser innanför plats och syntetiskt

ett glupande, ropande hål

det är inte skönhet som fattas

och inte en fylld portmonnä

men glansen vi ser ska snart mattas

och virvelvind mojna till lä

mascaran gör ränder på kinder

med himmelskysst persikohy

din livslögn förtrollar och binder

men vart ska en längtande fly

 

 

LARZ GUSTAFSSON   24/2 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 622 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2010-02-24 20:18



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Riktigt cool dikt, hela vägen från titeln ner till slutet. Grattis till en välförtjänt stjärna.
2010-02-25

  Vildkärlek
Bra mannen
2010-02-25

  ZARIFE DEMIR
Fint poem!
2010-02-25

    Bodil Sandberg
Du är helt otrolig Larz ..jag säjer bara det..och applåderar vilt!
2010-02-25

  sol
jag känner mej inte helt bekväm
i att du skriver såhär öppet om mej

(kan inte låta bli)

LÄPPSTIFTSNOMAD
helt fantastiskt ord

tack för det!
2010-02-25

  mare VIP
Bra skrivet !!
2010-02-25

  stenen/ Yv Ericsson
otroligt välsminkad och fantastiskt bra text du visar här. och stjärnglansen passar den utmärkt! stenmärkes omgående.
2010-02-25

  Måna N. Berger
Grattis till guldstjärnan, den satt bra där!
2010-02-25

  anits VIP
Mycket vackert
2010-02-24

  Larz Gustafsson VIP
Det finns en förtvivlan som kan utmynna i något mycket gott.
2010-02-24

  Blåbäret
en välsminkad text med en slutrad som förtvivlar lite med sin sanning...
2010-02-24

  Stefan Viljehammar
Mycket vacker.
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP