Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bror, min käraste bror

Min bror, min käraste bror,
Om jag är stark, vad är inte du?
Om jag är modig, vad är inte du?
Om jag klara allt, vad klara inte du?

Min bror, min käraste bror,
en skugga för de andra, men ljuset för mig.
Min bror, min käraste bror.
Jag vore inget utan dig.
Syrran älskar dig bror




Fri vers av CarolajnLee
Läst 1046 gånger
Publicerad 2005-11-02 02:06



Bookmark and Share


    Hades Is Rising
Väldigt vacker skulle jag vilja säga!
2005-11-02
  > Nästa text
< Föregående

CarolajnLee
CarolajnLee