Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saker som du gör.

Ibland känns allt så långt bort. även då det är vackert och ligger brevid.
Varma stön som kittlar i nacken, två stora händer som söker värme.
Allt bara finns där, men jag känner ingenting.
Men sen när allt är försent och du lämnat rummet och jag ligger ensam kvar och kylan börjar komma
Det är då, det är då jag känner som mest.
Helvete vad det gör ont.
Så jävla ont!
Du sa en gång: Du kanske inte är mycket för världen, men för mig är du allt.
Du kanske hade rätt, jag är inte så mycket för världen men för mig är jag allt!
Jag känner fortfarande ingenting, ingenting för dig, jag tänker för mycket på mig.




Fri vers av Ögonfrans
Läst 182 gånger
Publicerad 2010-02-25 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ögonfrans
Ögonfrans