Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jocke Berg

Jocke Berg sjunger om Ziggy som blev min bror
Och jag förundras fortfarande hur han kan sätta ord
på mina tankar..Jag som annars är stum
Och jag bryr mig inte om vad folk tycker om Kent
För mig har de öppnat möjligheter att tolka
precis som jag själv vill...

De sade att snön gjorde husen grå
men Du sa att det var precis som det alltid varit...




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-25 18:44



Bookmark and Share


    tehdog
jo, nog är han sveriges vassaste lyricist när det kommer till tolkningsmöjligheter, särskilt de senare skivorna tycker jag.
2011-02-17

  Patrik Englund VIP
fantastiskt. Min relation till kent är som din.
2011-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta