Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På kontoret.

Få ordning på papper
strukturera, organisera
allt på rätt plats
lätt för mig
fort går det
rensa, plocka
ringa, fixa
pärmar i rad
papper i mapp
klart..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-25 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra