Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knappt nysa

Om kärlek är en sjukdom så har jag cancer.
Det är obotligt och stöter bort allt annat i min kropp.
Snart finns det bara du.
Du, du, du.
Men jag vill botas, vill bli fri.
För det gör ont att älska dig.
Du är bara en tumör som krossar mitt hjärta lite mer för varje dag.
Du säger att du känner likadant men jag tror att om jag var din sjukdom,
skulle du knappt nysa.




Fri vers av körsbär
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-25 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

körsbär