Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ville skriva av mig lite.


Till min Mamma och pappa.

Pappa.

"Pappa" du lämnade oss i en jobbig tid.
Jag kommer aldrig förlåta dig för du nästan
en dag fick mig att ta mitt liv.

När du lämnade oss "pappa", förstörde du en familje bild.
Jag har saknat en pappa, men inte dig.
Jag spottar på din grav, utan att förlåta.
Du har satt kniven i mitt hjärta & du fick mig att gråta.



Mamma

Mamma har kämpat och sliter än idag för att kunna
ge oss mat och en lysande vardag.
Hon har lyckas, helt själv.
Med hennes starka kärlek och närhet.

Du kanske inte är lika mycket för andra men
för mig är du allt & mycket mer.

Du är faktiskt den vackraste personen som jag vet.
Din insida är fantastiskt och utsidan detsamma.

Det finns inget som gör mig så glad
som att få se dig med ett leende på läpparna.

Det finns ingenting som gör mig så ledsen
som att inse hur sjuk du verkligen är.

Jag vet att du kommer att klara dig igenom.
Du är stark, du har viljan, du har mig.

Jag älskar dig mest i hela världen,
även om jag inte berättar det varje dag.

Jag skulle ge dig hela världen om jag bara kunde det.




Fri vers av MissIngenting
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-26 00:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Griper tag i mig hårt.
2010-07-31
  > Nästa text
< Föregående

MissIngenting