Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JNY


skiter i er

jag står på en plats där jag alltid har känt mig trygg
jag skiter i er som snackar bakom min rygg
för ni bevisar bara att ni är fega nog
som säger saker, men inte står för era ord
hur kunde jag tro att allt kunde ändra sig?
när alla lögner svävar framför ögonen på mig
men jag skiter it, så länge jag vet vad jag gör
vet vem jag är, får ni mig inte att bli berörd
för sanningen, den kommer alltid fram tillslut
o jag vet bäst själv, vad jag gör ellerhur?
så döm mig aldrig, förenn ni känner mig
kolla närmare och se vad som döljer sig
för det ni ser av mig, är bara ett skal
inombords gömmer jag en stor fasad
hemligheter jag gömt för mig själv i åratal
jag smiter från verkligheten men vad har jag för val?




jag skriver ner min sorg i mina texter
det är min enda räddning, för att må bättre
musiken blev min utväg i från min deprition
o varje dag, får jag bara mer inspiration
så låt mig bara vara, lämna mig i fred
om ni inte gillar mig, är inte mitt problem
för de jag skapar, gör jag för min egen skull
men visst jag blir glad ifall jag får berömm
men ger du mig skit, ger jag tillbaks på dig,
för jag tänker inte låta nån sabba för mig igen
gå i mina fotspår, så vet ni hur jag kännt
tro inte på allt ni hör, tro på det ni själva sett
de har tagit år för mig att komma dit jag står
att bli stark o förstå, att livet ibland är svårt
mer självsäker, står jag tryggt kvar på min plats
jag är den jag är, kom ihåg nu allt jag har sagt




Fri vers av MissIngenting
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-16 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissIngenting