Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksamhet den största av dygder

I jorden av tacksamhet blommar kärlek

och livets glöd lyser extra röd

I tacksamhet fördjupas närvaron

i livets blomstrande trädgård

Vi lever i ett underbart mirakel

men fastnar ofta i tankars spektakel....

 

Ciceros ord ekar fortfarande efter 2000 år

"Tacksamhet är inte endast

den största av dygder, den är också

föräldern till alla de andra"




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 738 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-26 08:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den som ser
vet
tacksamhet
2010-02-27

  walborg
Stort tack för denna klokhet och citatet av Cicero!!!
2010-02-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Rätt sätt
att tänka
så skulle det
alltid i en blänka
en tacksamhetens-
tanke till allt man
oftare skulle skänka!
2010-02-26

  poetlinan
Sanning, så fint skrivet!
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP