Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi slås ibland av såväl den egna -som andras ondska

så är det:

men idel goda gåvor

och fullkomliga skänken

kommer ned till oss ovanifrån


från "himlaljusens Fader" hos vilken

igen förändring äger rum, ingen växling

mellan ljus och mörker:


"Gud är ljus och inget mörker

finns i Honom!"




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-26 16:56



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Intressant åskådning! För mig är Gud varken ond eller god...och både och....
2010-02-26

    Sven-Erik Sköld
Tack för den fina, korrekta kommentaren! Det kan inte sägas för många ggr, att Gud ÄR god! Mvh S-E
2010-02-26

  Stefan Viljehammar
Det är korrekt. Gud är god.
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld