Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag brukade vara bra

Svetten rinner
trots att det är kallt

Mina sår fylls återigen
med ännu mera salt

Blicken flackar
hela kroppen skakar

Jag trycker ihop mina händer
så hårt att det knakar

Musiken jag brukat lyssna på
låter som oljud numera

Tar jag fler värktabletter nu
kommer jag att överdosera

Jag brukade vara bra
ha någon form av kontroll

Dock känns allt lite bättre
när jag tömt mitt maginnehåll







Bunden vers (Rim) av Fridzuz
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-26 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fridzuz

Mina favoriter
Frida