Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om en nära vän jag förlorade efter nästan 10-års vänskap.


Jag sörjer dig

Jag sörjer dig
även fast jag inte borde
För du sårade mig djupt in
i hjärtats rötter
Och jag vill inte minnas
men ändå kommer de
över mig obarmhärtligt
Tårarna borde ha torkat
för så länge sedan
Varför utsätter jag mig
för din närhet igen
som ändå inte finns där
Varför lura sig själv?
Nej,det kommer kanske
inte en ny chans
Vi förlorade slaget
och fick erfara förnedring
Varken Du eller Jag
klarade av testet
som Ödet hade tilldelat oss
Vi skadade tilliten och skrattet
Det var inte längre
en oskyldig lek




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-26 13:40



Bookmark and Share


  kråkan VIP
jo..skadad tillit är svår att laga..fint skrivet..tack
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta