Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg lilla fågel

Flyg lilla fågel till ljuset
Flyg genom molnen
som suckar av längtan
Blicka ned på människorna
som går genom livet
i både glädje
och stor sorg
Ty livet är ändå
så ofattbart kort
Flyg,du lilla fågel
och berätta allt du hört
Sägner,myter
Våra öron längtar
efter din vackra röst




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-26 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta