Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodet

Blodet började torka på min mun
Ditt blod..
Och det betydde då
så otroligt mycket mer
Våra blickar hakade fast
i varandra en lång stund
och vi log prövande
Som om vi var helt nya
för varandra
Ändå hade jag nyss smakat
på det röda i din kropp
Du gav utan själviskhet
Jag älskade dig mer då
just i den minuten...




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-26 15:26



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
får mig att tänka på vampyrmordet som var häromdagen i Vällingby..
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta