Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döda hjärtan

Vi sörjde över att våra hjärtan
hade blivit främmande
för varandra
och helt enkelt dött
Kanske skulle vi ha
vårdat det vi delade
Och jag kan inte hjälpa
att jag tänker
att det måste vara mitt fel..
Alltihop!

Om jag bara kunde vara mer
som Henne
Skratta på hennes naiva sätt
Men jag kommer aldrig
att kunna gömma mitt ansikte
bakom en Mask som avbildar Henne

Kommer du att gå ut genom dörren ikväll?
Vandra till Henne som jag inte kan vara?
Ska Hon reparera det trasiga?
Fylla det med nya vackra minnen?
Medan jag vandrar i resterna
av Vårt gamla liv...
Ruinerna,min själs Pompei...





Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-26 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta