Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag följer din andning

Jag följer din andning
genom en dimma av känslor
Det är som ett nytt äventyr
varje gång din hud
nuddar min
Vi har något
som bara vi känner till
En hemlighet att le åt
Så nära..som om vi satt ihop
Som om våra hjärtan
pulserade ur samma kraft




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-26 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta