Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tokig.

Ibland undrar jag om jag inte är lite tokig.Men jag vill tro att det är något bra.
Att minnas sin barndom utan att bli sådär överdrivet barnslig?Alla Sagor kommer tillbaka till mig och frågar om jag minns dem än.Om jag gör!Jag saknar stunderna då mamma läste dem för mig och syskonen.Det är något som jag alltid kommer att ha med mig.

Om man inte ser ut som en Svensson är man Alternativ?Vad betyder det ordet undrade min mamma.Jag förklarade.Hon tyckte det var tokigt.Hon kanske har rätt.Man är ju bara den man är?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-26 17:33



Bookmark and Share


  Carolina Dahlberg
Jag känner igen det där som du beskriver!

Ofta kan annorlunda betraktas som något konstigt, men jag tycker att annorlunda är bra! :) Varför försöka vara någon annan än man är, då blir man ju inte lycklig.
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta