Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar min mamma!<3


Min mamma

Min mamma ler med hela ansiktet
och rynkorna som tittar fram
fyller mig med stolthet
Att min mamma har livserfarenhet
Det är vackert!

Alltid försöker hon visa
att hon bryr sig
och jag vet att hon är där
när man vill prata
om något svårt
Ja,jag står min mamma nära
och skäms aldrig för att visa det

Självklart kan vi bli
irreterade på varandra
Men det går över
Jag har minnen
som fyller mig
med tacksamhet
och lycka




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-26 19:11



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Vackert skrivet om din mamma:) hon ser ut att vara en glad prick:)
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta