Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iodine Jupiter talar till mig

Iodine Jupiter talar till mig i sömnen
Latinska ord..Ego sum..
Och jag tycker mig förnimma
de fastspikade fotspår
som blir bestraffade..
där i snön
Ja,han har målat bilder till mig
starka och obarmhärtliga
naket utlämnande
Skall även jag falla ner
på knä och be om nåd?
Förlåtelse?
Hans röst viskar:Tron plågar mig!
Vågar du se din egen bild
i spegeln?
Var får Han alla kloka insikter ifrån?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 211 gånger
Publicerad 2010-02-26 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta