Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ju om vi bara

 

vi ju skulle ha

men ändå

det bara

 

 

en, då bara

en

förutom

utan vi

ha

 

tom bara

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Lysande Drake
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-27 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lysande Drake