Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Erfarenheten eller föreställningen, var att orginaliteten går förlorad när man lär sig vad andra redan tänkt och kan.. Fel givetvis?


En dikt från min hednatid IV

Det är hårt att vara granit

och inte alltid vackert

att vara mejslad:


det är som passade jag inte

i magens nya, inhuggna

bokstäver


jag var helare förr

och renare.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 125 gånger
Publicerad 2010-02-27 03:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld