Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bibeln: "Alla Guds löften så många de är, har i Honom fått sitt ja och sitt amen" och "Den som tar emot Honom som blev sänd, tar emot Honom som sände" "Jag skall inte lämna dig, eller överge dig"


Tro på JESUS

och det skall

gå Dig

väl


för det har

Han lovat


Han som sände

Honom till

Dig:


Gud själv!


Han är med Dig,

i Honom, alla

dagar


ända fram till Din

jordetids slut

och sedan

alltid!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 153 gånger
Publicerad 2010-03-01 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld