Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallen ängels leende

Han rörde vid de små hålen
i min hals och log
en fallen ängels leende
och mot min vilja föll jag
Hjärtat slog för hans skull
smärta och njutning
i en virvlande kombination




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-27 14:08



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Njutbar, bra ..
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta