Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Makt eller Maktlöshet

Hon ber att få andas
men blir slagen igen
av begäret efter makt
som hennes far håller mer kärt
än sitt eget barn




Fri vers av Richa
Läst 272 gånger
Publicerad 2005-11-02 14:23



Bookmark and Share


  SerDuMig?
Jag är helt jävla mållös!
2006-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Richa
Richa