Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet i sig själv


Alla går vi runt och letar som besatta
någon hittar nånting
och andra sig själv

Alla mister nånting som inte går att
ersätta

Nån går om kring och slår tiden ihjäl




Fri vers av Dante Blå
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-27 22:45



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
hellre slår man ihjäl tiden än en okänd på gatan, ger bättre sömn nattetid också
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Dante Blå